GARIS PANDUAN DAN TATACARA PEMBELIAN PERALATAN ICT (KELULUSAN JKICT)

1)  Mengisi Borang JKICT untuk kelulusan JKICT. Sila Klik Di Sini untuk muat turun borang.
2)  Peruntukan Yang Dibenarkan adalah seperti berikut:
i)   Peruntukan Akaun SUWA
a)  Memohon kelulusan Unit Akaun untuk menggunakan Akaun SUWA.
b)  Buat salinan baki terkini akaun buku tunai dan buku subsidiary
ii)   Peruntukan PCG Mata Pelajaran dan Bukan Mata Pelajarantidak termasuk PCG        Pradan LPBT (Sekolah / Asrama).

3)  Kemukakan Surat Permohonan Pembelian Peralatan ICT ke Sektor Pengurusan Maklumat dan ICT dan lampirkan bersama :
i)   Borang JKICT yang telah lengkap
ii)   Salinan kelulusan Unit Akaun menggunakan Akaun SUWA (jika memohon menggunakan peruntukan SUWA)
iii)   Dapatkan sebutharga dari Syarikat Kaypi Technologies Sdn Bhd. Nombor telefon 03-55692386. Maklumat lanjut sila layari Portal http://spmict.kedah.edu.my di bawah tajuk Kontrak Pembekalan Peralatan ICT atau

Pengurus cawangan
No.2 Tingkat Atas, Jln. Senangin 1